fbpx

Kinderbrillen

Wij zijn in het bezit van de allerleukste, tofste en hipste kinderbrillen collectie! Omdat de keuze zo uitgebreid is hebben we er zelfs een speciale kinderbrillenafdeling voor op de 1e verdieping. Meestal worden kinderbrillen weggestopt in een hoekje, wij vinden dat kinderen de toekomst hebben! Dus ook recht hebben op een collectie kinderbrillen met een ruime keuze. Hoe meer mogelijkheden, hoe groter de kans dat u en uw kind het montuur ‘vinden’ die voldoet aan alle wensen en eisen.

Bij Wiegand Bruss optiek voldoen onze kinderbrillen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend en hip zijn. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Bij Wiegand Bruss optiek is een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils.

KINDERBRILlen ABONNEMENT

De ogen van kinderen zijn in ontwikkeling en daardoor komt het nogal eens voor dat de oogarts nieuwe glas sterkte voorschrijft. Of dat het bijvoorbeeld handig is om een sportbril of zonnebril op sterkte voor uw kind te laten maken. Met ons kinderbrillen abonnement krijgt u altijd het montuur met 50% korting en de standaard glazen geheel gratis. En ook alle reparaties (die door ons zelf uit te voeren zijn) zijn gratis. De kosten voor dit abonement zijn €12,50 per maand. Het maakt niet uit hoeveel brillen u nodig heeft de kortingen zitten op elke bril die nodig is.

Kom gerust langs bij ons in de winkel voor de kinderbrillen afdeling en ziet u zelf hoe ruim de keuze is.

of maak een afspraak bij een van onze specialisten https://wiegandbruss.nl/afspraak-maken/

 

Abonnement

50% korting op een nieuw montuur, gratis glazen en gratis reparaties? Neem een kinderbril abonnement! Kom eens langs bij ons om de mogelijkheden te bespreken.