fbpx

Glazen

Over de kwaliteit en de prijs van brillenglazen bestaat niet altijd duidelijkheid. Zo is het voor u vooraf lastig te bepalen wat u krijgt voor uw geld.

De prijs bepaalt echter niet alleen de kwaliteit van het zien, maar ook het draagcomfort en de duurzaamheid. Wij houden van duidelijkheid en geven u vooraf alle informatie, zodat u weloverwogen kunt beslissen. En we laten u in onze winkel zien hoe brillenglazen van elkaar verschillen. Wij nemen daarvoor alle tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen. Kom eens langs bij ons in de winkel en wij vertellen u alles over brillenglazen!

Wij adviseren brillenglazen van HOYA, één van de meest toonaangevende glasleveranciers ter wereld. Met HOYA bieden wij brillenglazen van topkwaliteit op basis van geavanceerde glasontwerpen, die aansluiten op onze visie: het aanbieden van de meest innovatieve producten en onderscheidende dienstverlening.

Glasadvies

Augmented Reality’ is het versmelten van de echte (fysieke) en de denkbeeldige (virtuele) wereld. Door middel van een digitale camera wordt de werkelijkheid weergegeven en bestaat de mogelijkheid op het beeldscherm informatie toe te voegen. Brillenglazenfabrikant HOYA past deze techniek vernuftig toe via een nieuwe App die wij gebruiken om u te adviseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kwaliteits verschillen van multifocale glazen al zien voordat u ze besteld heeft.

Met de iPad kan de omgeving in realtime worden getoond, waarbij de optische prestaties van diverse brillenglazen virtueel over het beeld ‘gelegd’ worden om zo een ‘levensechte’ simulatie te creëren. De verschillende parameters (sterkte, cilinder, additie) worden afgestemd op uw specifieke oogkenmerken, zodat u goed inzicht krijgt in de eigenschappen van verschillende typen brillenglazen en diverse opties.

Het is vanaf nu dus mogelijk om vóór aanschaf van nieuwe brillenglazen een betrouwbaar beeld te krijgen van de kwaliteit. Handig, omdat je nieuwe brillenglazen niet zomaar even kunt uitproberen, terwijl het toch om een behoorlijke investering gaat.

ZIEN IS ALLES

Het verrast je. Maakt je nieuwsgierig. Zorgt dat je je veiliger voelt. Het brengt je in beweging. Het maakt je verliefd, maakt blij. Door te zien geniet je meer van het leven. Zien is onze passie.

PRODUCTIE HOYA BRILLENGLAZEN

De reis van uw brillenglazen. HOYA, een van de grootste producenten van brillenglazen, laat zien wat er allemaal komt kijken bij de maken van maatwerk brillenglazen.

EEN UNIEKE COLLECTIE

Het assortiment van HOYA is het resultaat van jaren van toewijding aan innovatie en geavanceerde technologie. Met de keuze voor brillenglazen van HOYA zijn wij er zeker van zijn dat u uw een geavanceerd product bieden. Simpel gezegd: we bieden u de allerbeste oplossingen waarmee u zich onderscheidt.