fbpx

ØRGREEN

Ørgreen Optics is Deens design op zijn best. De waarden en normen die in de jaren vijftig en zestig door de internationaal befaamde ontwerpers zoals Arne Jacobsen en Louis Poulsen zijn gebracht – innovatie, kwaliteit, minimalisme en strakke lijnen- vind je terug in de monturen. Ørgreen is toonaangevend en bekend om de innovatieve benadering voor design van brillen uit handgemaakt titanium in bijzondere kleurencombinaties. Een prachtig brillenmerk van drie creatieve Denen: Emma Ørgreen, Henrik Ørgreen en zijn vrouw Sahra. Daarnaast is er nu ook een ultra lichte collectie bij gekomen van 3d geprinte monturen met titanium veren. Fantastische draagcomfort en prachtige mooi design

Vraag je aan hen wat de kernwaarden van Ørgreen brillen zijn, dan is het antwoord: “Brillen van top design en top kwaliteit”.

Bij WIegand Bruss optiek wordt de collectie al sinds de introductie in Nederland gevoerd. En dat uiteraard vanwege de superieure kwaliteit van het handgemaakte titanium. Beter is er eigenlijk niet.

Wilt u de complete collectie van Ørgreen zien en bent u geïnteresseerd in een nieuw montuur? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur.
Wilt u vast het een en andere bekijken kunt u op onderstaande link naar de website van de leverancier.