fbpx

Face a Face

Brillen én zonnebrillen, prachtig design, kleuren en unieke ontwerpen maken dit merk tot één van de mooiste bril- en zonnebrilmerken die er zijn.

Het Franse brilmerk Face à Face bestaat uit een collectie in het oog springende brillen die stuk voor stuk met de hand vervaardigd worden in hun Parijs atelier. Sinds 1995 zijn Face à Face brillen uitgegroeid tot een echte topseller op de wereldmarkt. Elke bril is op zich een echt designobject. De ontwerpers van Face à Face maken karakteristieke monturen die je uiterlijk versterken en je ogen laten spreken.

DE INSPIRATIE EN STIJL VAN FACE À FACE

Bevrijd, gewaagd, gekleurd, de FACE à FACE stijl heeft heel wat temperament! Ver van de gestandaardiseerde mode en van de conformistische tendensen, seizoen na seizoen, bevestigen de FACE à FACE collecties hun kunstenaars temperament. FACE à FACE put zijn inspiratie uit de moderne kunst, architectuur en hedendaags design. De creaties van FACE à FACE worden bestudeerd als architectonische miniatuurontwerpen waarbij gespeeld wordt op volumes, vormen, materialen en texturen in de design studio onder leiding van Pascal Jaulent. Ze worden uitgedrukt in een palet van unieke kleuren, waarvan FACE à FACE het geheim heeft. Als een uitdrukkingen van je persoonlijkheid, toont een FACE à FACE bril durf, moderniteit, verleiding en onafhankelijkheid.